Nederlandse eigenaren

Vincent, Christine, Camiel & Beau

Wij; Vincent, Christine en twee zonen Camiel (Lucas) en Beau (Lucas) hebben in mei 2017 dit fantastische huis gekocht. Wij waren al wel een tijdje op zoek naar een stekje in Zuid-Spanje en toen wij dit huis zagen, waren wij gelijk verkocht. Naast het feit dat het huis ons erg aansprak, waren we ook erg te spreken over de locatie. Een mooie plek met een fantastisch uitzicht, heerlijk rustig en de centrale ligging maakte dat wij niet lang na hoefden te denken. Wij als Nederlandse eigenaren voelden ons meteen thuis!
Inmiddels is het huis gezellig en comfortabel ingericht. Ons gezin zal hier regelmatig een vakantie doorbrengen. De periodes dat wij er niet zijn, wordt het huis verhuurd. Wij hopen het huis zo te hebben ingericht dat wij ook aan uw woonwensen voldoen. Indien er toch, naar uw mening, iets ontbreekt, dan horen wij dit graag zodat wij het wooncomfort van Villa Lucas kunnen verbeteren.
Wij zouden u willen vragen om met ons huis, tuin en spullen om te gaan alsof het van uzelf is. Het is niet toegestaan om binnen te roken. Wij willen u dan ook vragen dit buiten te doen. Alvast bedankt!
Wij wensen u een hele fijne vakantie en een prettig verblijf in ons huis!
Indien u tijd heeft, zouden wij het leuk vinden om uw ervaringen van deze vakantie terug te kunnen lezen in het gastenboek!
Groet,
Vincent, Christine, Camiel & Beau